Zondag stond ik aan de start van Gent-Wevelgem U23. Op voorhand wisten we dat de wind een belangrijke rol ging spelen, dit is later dan ook gebleken. Ik draaide top 10 “De Moeren” op maar door de chaos en het gedrum liet ik mij wat wegduwen waardoor ik iets te ver zat. Het duurde niet lang voor wanneer er waaiers werden gevormd. Ik kwam in de derde waaier terecht, we draaiden goed rond en reden naar de kop van de wedstrijd. Onmiddellijk waren er veel aanvalspogingen. Een groep reed weg zonder mij omdat ik even moest herstellen van alle inspanningen. De bergzone kwam ik heel goed door. Op het laatste zat ik in een groepje van ongeveer 12 renners waar we nog voor een top 40 reden. De laatste 5 km werden we uit koers genomen doordat de profs in aantocht waren… Heel spijtig, slechts 36 renners reden de wedstrijd uit.
Luca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *